Dette er en side om Not big Båt Band i gamle dage. Link til Facebook med oplysninger med aktuelle koncerter og billeder. TRYK HER

Husorkester på UC Syd Esbjerg:  Not big Båt Band har eksisteret i 23 år og er et rutineret og efterspurgt band.

”Not big Båt Band” har spillet til bla Esbjerg Festuge, til DGI’s landsstævne i Esbjerg, i Musikhuset i Esbjerg og til fester og konferencer på UC Syddanmark. I 2003 var bandets medlemmer på studietur til Havana, Cuba, i 2005 New York, i 2008 Florida og i 2014 Spanien.

Orkesteret består af ikke færre end 18 mand - med rytmegruppe, sangere og ikke mindst en levende blæsersektion med trompeter og saxofoner. Repertoiret er rock'n'roll, pop og soul,  med de gode kendte hits:  

"Play that funky music", Burning Love”, "Blame it on the boogie", samt de gode danske hits -  "Rabalderstræde",  "Jeg vil la lyset brænde" .................og mange, mange flere. 

Der er gang i den, når "musikken spiller", udover at musikken kræver at der bliver danset, så er der bestemt også noget se på - der er liv på scenen. 

Booking     Repertoirehistorik       Hvordan lyder det ?       Koncerthistorik      Billeder fra koncerter       Audition 2017       PR og avisudklip    

Rejser